Elma Kurutma

Ortadan ikiye veya 4-5 mm kalınlığında dilimler halinde kesilir.

*İsteğe göre limon suyuna bandırılarakta kurutulabilir.

Kurutma Süresi: 7-10 saat

Sıcaklık: 50°C

Muz Kurutma

Muz kabukları soyulduktan sonra 3-5 mm kalınlığında dilimler halinde kesilir.

 

Kurutma Süresi: 10-12 saat

Sıcaklık: 45°C

Kayısı Kurutma

Kabukları soyulduktan sonra içerisindeki çekirdek çıkarılır.

 

Kurutma Süresi: 11-13 saat

Sıcaklık: 55°C

Çilek Kurutma

Yıkama işlemi tamamlandıktan sonra saplarını çıkarın. Ortadan ikiye kesin.

 

Kurutma Süresi: 5-8 saat

Sıcaklık: 40°C

Ananas Kurutma

Ananasın kabuklarını soyduktan sonra 7 mm kalınlığında kesilir.

*İsteğinize göre küp, dilim veya yüzük şeklinde kurutulur.

Kurutma Süresi: 10-14 saat

Sıcaklık: 60°C

Erik Kurutma

Ortadan ikiye bölüp çekirdeğini çıkarın.

*Dilerseniz kabuğunu soyabilirsiniz.

Kurutma Süresi: 10-14 saat

Sıcaklık: 50°C

Portakal Kurutma

5 mm kalınlığında dilimler halinde kesilir.

*İsteğe göre kabuklarını soyabilirsiniz.

Kurutma Süresi: 8-11 saat

Sıcaklık: 70°C

Kiraz Kurutma

TOP