Elma Kurutma
Ortadan ikiye veya 4-5 mm kalınlığında dilimler halinde kesilir.
*İsteğe göre limon suyuna bandırılarakta kurutulabilir.
Kurutma Süresi: 7-10 saat
Sıcaklık: 50°C
Muz Kurutma
Muz kabukları soyulduktan sonra 3-5 mm kalınlığında dilimler halinde kesilir.
Kurutma Süresi: 10-12 saat
Sıcaklık: 45°C
Kayısı Kurutma
Kabukları soyulduktan sonra içerisindeki çekirdek çıkarılır.
Kurutma Süresi: 11-13 saat
Sıcaklık: 55°C
Çilek Kurutma
Yıkama işlemi tamamlandıktan sonra saplarını çıkarın. Ortadan ikiye kesin.
Kurutma Süresi: 5-8 saat
Sıcaklık: 40°C
Ananas Kurutma
Ananasın kabuklarını soyduktan sonra 7 mm kalınlığında kesilir.
*İsteğinize göre küp, dilim veya yüzük şeklinde kurutulur.
Kurutma Süresi: 10-14 saat
Sıcaklık: 60°C
Erik Kurutma
Ortadan ikiye bölüp çekirdeğini çıkarın.
*Dilerseniz kabuğunu soyabilirsiniz.
Kurutma Süresi: 10-14 saat
Sıcaklık: 50°C
Portakal Kurutma
5 mm kalınlığında dilimler halinde kesilir.
*İsteğe göre kabuklarını soyabilirsiniz.
Kurutma Süresi: 8-11 saat
Sıcaklık: 70°C